Biletele pentru cea de-a cincea ediție a Les Films de Cannes à Bucarest pot fi achiziționate atât în ziua proiecției, cât și în avans, separat pentru fiecare dintre cele trei cinematografe.

Prețul unui bilet este de 15 lei pentru toate proiecțiile de după ora 18.00 (inclusiv), din timpul săptămânii, și pentru toate proiecțiile din weekend de după ora 16.00 (inclusiv). Pentru celelalte proiecții din timpul zilei, intrarea este 10 lei.

Cei care cumpără minim 6 bilete o dată primesc un discount de 20%. Biletele pot fi cumpărate în pachet doar per sală, la o singură proiecție sau la mai multe. Pachetul poate fi achiziționat online și de la casierie, în cazul cinematografelor Patria și Elvira Popescu. La Cinema Studio, poate fi cumpărat doar de la casa de bilete.

Intrarea este liberă la masterclass-uri, la toate proiecțiile de scurtmetraje, la filmul The Artist și la documentarele București, unde ești?, Piața UniversitățiiRomânia și Videograme dintr-o revoluție.

Biletele se pot cumpăra astfel:

Cinema Patria – de la casa de bilete și de pe Eventbook.

Cinema Studio – de la casa de bilete

Cinema Elvira Popescu – de la casa de bilete și de pe Eventbook.

Programul proiecțiilor poate fi consultat pe site-ul oficial www.filmedefestival.ro. Eventualele modificări din program vor fi anunțate pe site și pe pagina de Facebook a Les Films de Cannes à Bucarest.

Toate filmele au subtitrare în limba română, iar unele au subtitrare și în limba engleză.

Cinema Patria

Bd. Magheru, nr. 12-14, sector 1

Telefon: 0731.889.805

Cinema Studio

Adresa: Bd. Magheru, nr. 29, sector 1, Bucureşti, România

Telefon: (+40) 21 316 55 26

Cinema Elvira Popescu

Adresa: Bulevardul Dacia, nr. 77, Bucureşti

în curtea Institutului Francez

Telefon: (+40) 374 125 200